Tapahtumakalenteri

PJM: Tutorpäivä klo 10 - 14Sunnuntai  18.11.2018 10:00 - Sunnuntai 14:00 - Sasin maastorata

Vapaamuotoista tutustumista jousiammunnan saloihin näin kesken kiivaimman jahtikauden. Mennään läpi muutamia perusjuttuja sen mukaan mitä ampujia kiinnostaa, keskustellaan ja tutkitaan jousien ja ampujien säätöjä ja ammutaan.

Tämän jälkeen voidaan tehdä pieni ratakierros ja juoda kahvit/paistaa makkarat. Omat eväät mukaan, nuotiopuut järjestetään paikalle.

Paikalla tutoreina ovat vaistoammunan saloja selvittämässä Sami ja Heikki, taljajousen puolelta taas Harri.

Tilaisuus ratakierroksineen on maksuton ja avoin, ei tarvitse olla ratamaksua maksettuna. Mukaan kannattaa tulla jo sen takia että saa pikkuisen esituntumaa rataan ennen kinkkukisaa.

Tervetuloa!

PJM: Yhteisjahti 24.11.2018 - PeruttuLauantai  24.11.2018 - Vaskivesi

Jahti on peruttu pienen osallistujamäärän vuoksi.

Tarjolla olisi pienriistajahtia Vaskiveden metsästysseuran vieraana. Jahdin kohteena on fasaani, rusakko, sekä pienpedot ja lisäksi on lupa ampua kaksi kaurista, jos sattuvat tulemaan metsäsaarekkeista näkösälle. 


Saaliiksi mahdollisesti saadusta kauriista ampuja saa puolet lihoista ja trofeen ilman erillistä maksua. Isäntä toimii jahdissa koiramiehenä ja springerspanieli hoitaa linnut ym. riistan liikkeelle.

Jahdin hinnalla on tarjolla majoitus seuran majalla, sekä jahdin jälkeen tarjottavan keittolounaan ja aamupuuron. Illalla halukkaille lämpiää sauna, jonka jälkeen tarjolla on mukavaa seurustelua. Omia eväitä ja virvokkeita voi ottaa mukaan, jos sen kokee tarpeelliseksi. Ota mukaan myös makuupussi ja makuualusta, koska mökissä on vain neljä sänkyä, mutta lattialla tilaa on reilusti. 

Minimi vierasmäärä millä kyseinen jahti voidaan järjestää on 10 hlö ja maksimi 15 hlö. 

Sitova ilmoittautuminen 14.11 mennessä jahtivoudeille.

Ps. Ohjeet jahtimaksusta lähetetään erillisenä viestinä osallistujille. 

Terv. Jahtivoudit Marko & Mika