PJM maastoradan siirto uudelle rata-alueelle

Sunnuntai 4.12.2016 klo 18:36 - Tuomo Sivonen


Tänään pidettiin sitten PJM:n maastoradan siirtotalkoot Pirkkalasta uudelle rata-alueelle. Aamukymmeneltä aloitettiin purkamaan Pirkkalan rataa ja se olikin putsattu ennätysajassa. Nuotiotynnyri täytyy vielä käydä hakemassa sekä kiivetä liikkuvan rastin vetonarun vaijeri toisella keikalla mutta muuten saatiin vanha rata pakettiin.

Purkamisen jälkeen paisteltiin makkarat ja nautittiin kaffit ja pullat ja sitten pakattiin taustat ja 3D -elukat peräkärryihin ja pakettiautoihin. Elukat ja osa taustoista vietiin talvivarastoon ja loput ajettiin kolonnassa uudelle radalle. Kaikki löysivät perille.

Pullakahvi-_ja_makkaratauko.jpg

Pystytettiin seuran ilmoitustaulu, laitettiin kalustohäkit paikalleen ja asennettiin kymmenkunta taustaa maastoon talveksi. Mönkkärillä ripoteltiin taustat radalle. Uuden radan maasto on helppokulkuisempaa kuin vanhan ja siellä on myös sopivasti puustoa jotta taustat on melko helppo asentaa paikalleen. Käydään vielä eri reissulla merkkaamassa kulkureitti nauhoilla ja tehdään jäsenille tarkemmat ohjeet radan käytöstä.

Lastaus.jpg

Mutta, uusi rata on nyt siis jäsenten käytössä ja vanha rata on purettu. Vaikkaa talkooporukkaa oli runsaasti, kellään ei ollut (tietenkään) jousta mukana joten rata on korkkaamatta. Saa nähdä kuka ehtii ensin.

Rasti_1.jpg

Täytyy sanoa että oli kyllä todella hienot talkoot; en itse muista että koskaan olisi missään PJM:n talkoissa ollut näin paljon näin motivoitunutta väkeä. Sujui yli odotusten.

Rasti_2.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini